4.9

Gebaseerd op 510 beoordelingen

Over ons

Bij House of Cars, de sportiefste Ford specialist en tevens BOVAG lid, bent u in vertrouwde handen. Dankzij jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij oog ontwikkelt voor het belang van u als klant, en dat is te merken!

Uw contactpersoon Danny Hendrikx was ruim 10 jaar actief in de autobranche. Hij is begonnen als junior verkoper bij een Volkswagen / Audi dealer en groeide al snel binnen de organisatie. Danny staat bekend als iemand die altijd het belang van zijn klanten op de eerste plaats weet te zetten. Dit kan door een scherpe deal te sluiten, maar ook door goed te luisteren naar specifieke wensen van zijn klant. Klanten komen graag bij hem terug, zoals het hoort vinden wij. Iedere auto uit ons aanbod ondergaat een uitgebreide technische keuring.

Ford heeft zich jarenlang bewezen als uiterst betrouwbaar en degelijk product. Dankzij een sportieve en moderne uitstraling zijn wij trots ambassadeur van het merk en kunnen we ons vinden bij de kwaliteit en de hoge restwaarde van alle sportieve Ford’s.

Service

House of Cars werkt uitsluitend samen met servicepartners die zijn geselecteerd op kwaliteit, klantgerichtheid en een bewuste omgang met de kosten zodat u nooit teveel betaalt. Mensen die houden van hun vak en bereid zijn altijd een stapje extra te zetten om het u zo prettig mogelijk te maken. Van professionele interieurreiniging tot het wegwerken van krasjes tot deskundig technisch onderhoud.

House of Cars beschikt over tal van klantgerichte servicepartners die uw auto alles kunnen geven wat u nodig acht. Want inderdaad: dat bepaalt u helemaal zelf! Niets is verplicht. Wij bieden de mogelijkheid, ú beslist wat er gebeurt. Bij House of Cars staat uw belang centraal.

Financieren

Heeft u niet voldoende financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van uw auto? Geen probleem. Bij ons kunt u ook maandelijks aflossen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Bereken hier uw maandlasten.

Als u vragen heeft over de financieringsmogelijkheden, neem dan gerust contact op: 06-57041333.

Verzekeren

Onze verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico en dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer. Bekijk de verzekering.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Tot 5 jaar aanschafwaarde garantie*
  • Geen eigen risico**
  • Scherpe premie
  • Tot 85% Bonus-Malus korting
  • Direct uw polis en groene kaart
  • Reparatie bij uw eigen vertrouwde dealer House of Cars
  • Originele onderdelen bij reparaties
  • Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering
  • Dezelfde korting voor uw tweede auto

* Uit het verzekeringsvoorstel blijkt of u tot maximaal 5 jaar in aanmerking komt voor de aanschafwaarde garantie bij total loss of diefstal. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

** Uit het verzekeringsvoorstel blijkt of u € 0 eigen risico heeft.

Weekvideo


Bedrijfsvideo


House of Cars goes Nürburgring


Klanten vertellen:

Susan uit Eindhoven

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Helemaal super blij met mijn Citroën dankzij Danny House of Cars Eindhoven. Klasse service!!

Cijfer: 10

Paul uit Son en Breugel

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Ik geef eigenlijk nooit een 10, maar Danny en zijn team hebben deze dik verdiend. Van begin tot eind perfect geholpen. House of Cars heeft de focus op kwaliteit en service en onderscheiden zich hier duidelijk in. Ga zo door!

Cijfer: 10

Anton uit Best

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Heel goed goede verkoper weet heel goed daar hij over praat

Cijfer: 8.3

Sandra uit Tilburg

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Echt fijn ontvangen en verder goed en klantvriendelijk geholpen door Danny. De auto’s zien er keurig uit, na 2 proefritjes een gave Ford Ka gekocht waar ik superblij mee ben. De auto snel kunnen ophalen…stond mooi en blinkend klaar met een oranje strik, echt super leuk gedaan… daar word je toch blij van!

Cijfer: 8

Erik uit Luyksgestel

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Ford Focus uit 2013 gekocht bij Koen.

Na een kort belletje kon ik op zondag komen kijken naar de auto, wagen was vrijwel in nieuwstaat.

Hele eerlijke prijs betaald en op alle vragen deskundig antwoord gekregen.

Eenmaal thuis de aankoop eens op de brug gehad. Ook daar alles piekfijn in orde na inspectie.

10/10 voor de service, verkoop en aftersales!

Cijfer: 10

John uit Best

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Dit is gewoon een super bedrijf,
Zowel service als Danny zelf zijn top.
Je hoeft hem maar te bellen of een app sturen en hij regelt het meteen.
Kortom wij willen geen andere auto meer,alleen van house of cars

Cijfer: 9.7

Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.